Website pakket voor de ambitieuze ondernemer

Basispakket
Als basis voor een professioneel functionerende en visueel aantrekkelijke website. Ideaal als online verlengstuk van uw reclame drukwerk, online advertenties en social media.
Het Basispakket bestaat uit onderstaande modules.

Pluspakket
Is het belangrijk dat uw website direct goed gevonden wordt door zoekmachines? Daarvoor bieden wij het Pluspakket. Doormiddel van een keywords-analyse bepalen wij samen met u waar de reële kansen liggen. Het Pluspakket is een aanvulling op het Basispakket.

Gratis adviesgesprek


Tijdens het kennismakingsgesprek wordt een inventarisatie gemaakt van uw ideeën, wensen en eisen. Aan de hand hier van gaan wij samen met u brainstormen over het bereiken van uw doelgroep en de presentatie hier aan.
Binnen 5 werkdagen na dit gesprek ontvangt u van ons een vrijblijvende offerte.

Modules:
Uniek design


Wij hebben een eigen unieke stijl van ontwerpen waarbij het uitstralen van vertrouwen centraal staat. Logo, kleurstelling, contrasten, lettertype en gebruik van de juiste foto’s en afbeeldingen maken dat de bezoeker het gevoel krijgt met uw bedrijf vertrouwd te zijn.Zoekwoord strategie (Pluspakket)


De vindbaarheid van uw website is afhankelijk van de toepassing van de juiste zoekwoorden (keywords). Het aanbod op de website moet bieden, wat uw potentiele klant wil vinden. Ons Pluspakket biedt standaard één zoekwoord waar de website op wordt gebouwd. Uitbreiding naar meerdere zoekwoorden is uiteraard mogelijk.Professionele webteksten


Tekst schrijven voor internet vereist speciale vaardigheden. Teksten dienen kort en krachtig te zijn, korte tekstblokken met ‘sprekende’ koppen. De positionering in de zoekmachines valt en staat met de informatie die de tekst biedt.
5 pagina's


Als basis bieden wij een homepagina met vier vervolgpagina’s. Zowel de navigatie als de inhoud van de pagina’s bieden een duidelijke structuur en overzicht. Uitbreiding naar meerdere pagina’s is uiteraard mogelijk. De pagina's zijn optimaal te bekijken op de pc, laptop, tablet en uw mobiel!Mobiele website


Een groot gedeelte van het internetverkeer gaat tegenwoordig via tablet of smartphone. Bij de layout van de website wordt rekening gehouden met duidelijke en leesbare weergave op mobiele apparatuur, deze mogelijkheid is standaard ingebouwd. Kijk onze website (www.ambitiouz.nl) eens via uw mobiel of tablet.

Er hoeft dus geen speciale mobiele website gebouwd te worden.
Contact formulier


Een contactformulier geeft uw klant de mogelijkheid om vragen te stellen zonder direct persoonlijk contact op te nemen. Het formulier kan op verschillende manieren worden opgebouwd en wordt niet gezien als extra pagina.
Bezoekers analyse met Google Analytics


Volg de verrichtingen van uw bezoekers op de website doormiddel van Google Analytics. Google registreert het aantal bezoekers, hun gedrag en via welke weg uw website werd gevonden. Een belangrijk middel om te analyseren of uw vindbaarheid eventueel is te vergroten. 3 maanden na oplevering krijgt van ons een analyse en desgewenst wordt dit periodiek herhaald.Google Maps


De grootste online bedrijvengids ter wereld. Wij melden uw bedrijf aan en zorgen voor de vermelding van uw bedrijfsgegevens. Voor betere zoekresultaten bij lokale zoekopdrachten en het is direct een routeplanner voor uw klanten.Linkbuilding


Een belangrijk middel om de vindbaarheid van uw website te vergroten is linkbuilding. Zoals de naam het al zegt: het bouwen van linken. Uw website wordt aangemeld aan bij alle gratis bedrijvensites en relevante gerelateerde websites, zoals bijvoorbeeld startpagina’s.Evaluatie na 3 maanden (Pluspakket)


Zoekmachines hebben even de tijd nodig om uw website te positioneren. Nadat de website 3 maanden online staat gaan we samen met u evalueren hoe de website ervoor staat ten aanzien van uw zoekwoord(en) en waar eventueel nog (meer) kansen liggen.